CHP artık parti binasına sığmıyor..!

CHP artık parti binasına sığmıyor..! CHP artık parti binasına sığmıyor..!
A- A+
Reklam

Bolu CHP İl Başkanlığı tarafından dün yapılan sosyal medya paylaşımında 24 Kasım Öğretmenler günü medeniyle Partililerin yaptığı çalışmanın İl Başkanlığı binası yerine bir oyun salonunda gerçekleştirilmesi, “CHP hangi oyun salonundan yönetiliyor?” sorusunu akıllara getirdi.

Yerelde iktidar olan ve 2023 yılında yapılacak seçimlerde de ülkeyi yönetmeye talip olan CHP’nin Bolu örgütünün, resmi sosyal medya hesaplarından, parti çalışmalarının oyun salonundan yapıldığını göstermesi şaşkınlık yarattı.

Ülkeyi yönetmeye talip olan bir partinin taşra teşkilatının parti binası yerine oyun salonunda bir araya gelerek, parti çalışmalarını buradan organize etmeleri ve çalışmalarını da bu oyun salonundan yapmaları, siyasette yeni bir akım yaratma çabası olarak algılandı.

Vatandaşlar ise; “Diğer partilerin yaptıkları paylaşımlarda “salonlara sığmıyoruz” diye kullandığı kelimenin CHP Teşkilatı tarafından yanlış anlaşıldığı, bahsedilen salonun “oyun salonu” değil “toplantı salonu” olduğunu birileri hatırlatsın. Fiziki olarak çok uygun bir Parti binası olmasına karşılık, parti çalışmaları neden oyun salonundan yapılır ve sosyal medyadan bu durum paylaşılır?” ifadelerini kullandılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler