Şimdi de İlçe Başkanlarını taşıdılar

Şimdi de İlçe Başkanlarını taşıdılar Şimdi de İlçe Başkanlarını taşıdılar
A- A+
Reklam

AK Parti’nin Bolu seçilmişleri; Milletvekilleri ilçe ve beldelerine gelmeyince çareyi Ankara’ya taşınmakta buldular. Geçtiğimiz hafta AK Partili Belediye Başkanları Milletvekilleriyle Ankara’da bir araya gelme şansı bulurlarken, bu hafta da İlçe ve Belde Başkanları Milletvekilleriyle bir araya gelmek için kilometrelerce yol kat ederek Ankara’ya gittiler.

Bolu’nun iki Milletvekilini bir arada bulma şansını elde edemeyen AK Parti Bolu teşkilat mensupları, ilginç bir yola başvurarak Ankara yollarına sefere çıkıyorlar. İlçe Teşkilatlarını ziyaret düzeyinde olmasa bile Milletvekili Arzu Aydın’ı katıldığı düğün, sünnet ve cenazelerde yakalayarak ilçelerinin, beldelerinin sorun ve taleplerini anlatma şansı bulan AK Partili seçilmişler, Bolu’ya gelmemekle eleştirilen Milletvekili Fehmi Küpçü’yle bir araya gelmemenin yolunu Ankara’ya kendileri giderek buldular.

Geçtiğimiz hafta AK Partili Belediye Başkanları Ankara’ya taşınarak TBMM’de Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile toplantı yapıp, dertlerini anlatma fırsatını yakaladılar. Bu hafta da aynı yola başvuran İlçe ve Belde Başkanları, adeta Ankara’ya çıkartma yaptılar. Sadece Milletvekilleriyle görüşebilmek için Ankara’ya yüzlerce kilometre yol giden Başkanlar, Milletvekilleriyle yaptıkları toplantı sonrası yeniden ilçe ve beldelerinin yolunu tutarak, Bolu’ya döndüler. Bu toplantılarda ise AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Başkanlara refakat ediyor.

Herhangi bir Bakanlık ya da Kurum ziyareti yapılmayan, Bakan ya da Bakan Yardımcısı düzeyinde bir ziyaret programı olmayan günlük Ankara buluşmalarında tek amaç; Bolu’da bulamadıkları, bir araya gelemedikleri Milletvekilleriyle istişare ederek, sorunları iletmek. 

Bu toplantıların, Başkanların, Ankara’ya taşınarak yapılacak kadar önemi ve gerekçesi bilinmezken, toplantıda görüşülen konular da bir sır olarak kamuoyuna açıklanmıyor. 

Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanlarının Milletvekillerini Ankara’da yakalama stratejisini Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının da yapıp yapmayacakları şimdiden merak ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler