Başaran aday olacak mı?

Başaran aday olacak mı? Başaran aday olacak mı?
A- A+
Reklam

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezine yakın kaynaklar tarafından aldığımız bilgiye göre CHP’nin ardından MHP’de de Teşkilatlar için aday adaylık süreci takvimi belirlendi. Aldığımız bilgi doğrultusunda bu tarih 1 Aralık 2022 olarak tespit edildi.

MHP Genel Merkezi, 2023 yılında yapılacak Genel Seçimlerde Milletvekili Aday Adayı olmak isteyen mevcut İl ve İlçe Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri için istifa tarihini 1 Aralık 2022 olarak belirledi. Milletvekili Aday Adayı olmak isteyen MHP’li Başkan ve Yöneticiler, istifalarını bu tarihe kadar MHP Genel Merkezine bildirecekler.

Gözler İl Başkanı Cihan Başaran’da

İl Başkanları için de istifa tarihinin 1 Aralık olarak belirlenmesinden sonra Bolu’da gözler MHP İl Başkanı Cihan Başaran’a çevrildi. Siyasette uzun bir zaman dilimi sayılacak 4 yıldır İl Başkanlığı görevini yürüten ve bu süreçte de 24 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri, 31 Mart 2019 tarihinde Mahalli İdareler Seçimleri gibi Partisi için iki önemli seçim sürecini başarıyla yürüten Başaran’ın tamam mı, devam mı diyeceği merak ediliyor.

Aldığımız bilgilere MHP İl Başkanı Cihan Başaran’ın net bir karar vermese de Teşkilat Mensupları ve yakın çevresinin aday olması yönünde yaptıkları ısrarlı baskılara dayanamayarak aday adayı olmasının kuvvetli bir ihtimal olduğu ifade ediliyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler