Saygılı’nın yerine Avcı atandı

Saygılı’nın yerine Avcı atandı Saygılı’nın yerine Avcı atandı
A- A+
Reklam

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda üst düzey atamalar gerçekleşti. Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı ile Bolu İl Jandarma Komutanlığı'na J. Kd. Albay Mehmet Avcı atanırken, Bolu İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Haluk Saygılı da Adıyaman İl Jandarma Komutanı olarak atandı.

Bolu’da görev yaptığı 2 yıl boyunca bir çok başarılı imza atan, halk ile kurduğu iyi iletişim sayesinde toplumun her kesimince sevilen Bolu İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Haluk Saygılı, bugün yayınlanan Kararname ile Adıyaman İl Jandarma Komutanı olarak atandı.

 Bolu İl Jandarma Komutanı olarak ise Jandarma Sahil Güvenlik Akademisi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığında görevli J. Kd. Albay Mehmet Avcı’nın ataması gerçekleştirildi.

Ömer Ersever Tuğgeneral oldu

Öte yandan Saygılı’dan önce ilimizde 3 yıl boyunca başarılı bir görev süresi yaşadıktan sonra Samsun İl Jandarma Komutanı olarak atanan J. Kd. Albay Ömer Ersever de Kararname sonrası J. Tuğgeneral olarak terfi olurken, Hatay İl Jandarma Komutanı olarak atandı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler