Jandarma 24 saat geçmeden zanlıyı yakaladı

Jandarma 24 saat geçmeden zanlıyı yakaladı Jandarma 24 saat geçmeden zanlıyı yakaladı
A- A+
Reklam

Aralarında husumet olan İsmail Çetin'i (62), otomobille ezerek öldürdüğü iddia edilen İ.B. (70) ile olay sırasında yanında olan eşi A.B. adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Pazartesi gecesi 22:30’da aralarından daha önce husumet bulunan İsmail Çetin ve İ. B. köyde arabalarıyla evlerine giderken karşılaştılar. Şahıslar bir anda tartışmaya başladılar. İ.B. yanında olay anında eşi de bulunurken, kavga bir anda büyüdü. İ.B. daha önceden de tartıştığı ve aralarından husumet bulunan İsmail Çetin’i darp etti. İddiaya göre, İ.B. arabayla yere düşen İsmail Çetin'in üzerinden geçti. Çetin olay yerinde hayatını kaybederken, İ.B. ve eşi olay yerinden kaçtı.  Olay sırasında İsmail Çetin’in 3 yaşındaki torununun da yanında olduğu öğrenildi. Olay yerinden kaçan katil zanlısı ve eşi, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

JANDARMA GECE BOYU KUŞ UÇURTMADI

Cinayet sonrasında jandarma ekipleri Sultan Köyü’nde kuş uçurtmadı. Cinayet sonrasında İ.B.’nın akrabaları köyü terk ederken, köyde gerginliğin devam ettiği ve yaşanabilecek başka bir olaya karşı önlemlerin arttırıldığı öğrenildi.

KÖYE YAKIN BÖLGEDE YAKALANDILAR

Cinayetin zanlısı İ.B.ve olay sırasında otomobilde bulunan eşini yakalamak için jandarma ekipleri titiz bir çalışma başlattı. Ekipler saatler süren çalışma sonrasında İ.B. ve eşini akşam saatlerinde Saraycık Köyü'nde yakaladılar. Katil zanlısı ve eşi jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İ.B. ifadesinde, 'Aramızda husumet vardı. Köyde karşılaştık. Aracından indi, elinde bıçak vardı. Bana saldıracağını düşündüm ve arabayı üzerine sürdüm. Öldürme kastım yoktu.' dediği öğrenildi.

İSMAİL ÇETİN TOPRAĞA VERİLDİ

Öte yandan, İsmail Çetin Sultan Köyü’nde dün ikindi namazından kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler