Bir de Bolu’ya hayrınız dokunsun

Bir de Bolu’ya hayrınız dokunsun Bir de Bolu’ya hayrınız dokunsun
A- A+
Reklam

Bolu’dan yetişmiş siyasilerin koltuğa oturduktan sonra Bolu ile bağlarının sadece nüfus kağıtlarında yazan “Bolu” ibaresinden öteye gitmemesinin son örneğini Bolulu Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki, bir kez daha Bolu Halkına yaşattı.

Doğdukları Baba Ocaklarına yardımcı olabilmek adına ellerindeki imkanlarını yasalar çerçevesinde şehirlerine hizmet olarak kullanan siyasi ve bürokratlara, Boluluların özlemi devam ediyor.

Özellikle memleketlerinin profesyonel takımlarına yardımcı olabilmek için Bakanlıkların veya çevrelerinin imkanlarını oluk oluk akıtan siyasilere gıpta ile bakan Bolulular, Abant Tabiat Parkı giriş ücretlerinin Boluspor Kulübüne aktarılması çabalarına ne yazık ki bir Bolulu onay vermedi.

Uzun yıllardır 1. Ligde mücadele eden ve Süper Lig’e en çok yakışacak takımlardan birisi olmasına rağmen yeterli desteği göremeyen Boluspor, bu kez de Abant’tan eli boş döndü.

Gelirleri Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne ait olan Abant Tabiat Parkı giriş ücretlerinin Boluspor’a devredilmesi için yapılan girişimlere bakanlıktan olumsuz cevap verildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Bolulu Bakan Yardımcısı Veysel Tiryaki’nin verilecek olurda yetkili isim olması nedeniyle Abant’ın giriş gelirlerinin Boluspor’a verilmesinde engel yaşanmayacağı ümidinde olan Bolulular, yine hayal kırıklığı yaşadılar. Çünkü Bolulular biliyor ki; bir çok şehirdeki Milli Parkların, Plajların, Mesire alanlarının giriş ücretleri o şehirlerin kulüplerine Bakanlık tarafından tahsis edilirken, nedense Abant’ın sahibi Bolulular, Abant’ta söz sahibi olamıyorlar.

Veysel Tiryaki’nin adı; 2019 yerel seçimlerinde Bolu Belediye Başkanı, 2023 Genel Seçimlerinde de Bolu Milletvekili olarak Bolu Halkı tarafından sıklıkla zikredilmiş ve 2024 yılında yapılacak Yerel Seçimlerinde de Boluluların yine favori Bolu Belediye Başkan adayı olarak görülüyordu. Kendisini her göreve layık gören Bolululara ne zaman hayrının dokunacağı muamma olan Veysel Tiryaki de adını Bolu siyasi tarihine, Bolu’yla bağlantısı sadece nüfus kağıdında yazan doğum yeri Bolu ibaresinden öteye gitmeyen siyasi olarak yazdırmış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

2 yorum yapılmış

  • Ali (8 ay önce)
    Beypiliç, Er Piliç, Bolca Hindi, Bolu Çimento, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren diğer kurumsal firmalar yıllardır Bolu'-da servetlerine servet katıyorlar ama her ne hikmetse Boluspor'-a doğru dürüst maddi destekte bulunmuyorlar. Bakan Yardımcıları, Vali, Belediye Başkanı ve diğer bürokratlar bu konularda gerekli desteği alabilmek için etki ve yetkilerini kullanmaları gerekir. Futbol artık günümüzde bir endüstriye dönüşmüştür, çok büyük bütçeleriniz yoksa çıktığınız Süper Lig'-den bir yıl sonra düşersiniz. Birinci Lig Boluspor için en güzelidir, buradan düşmesin yeter.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (8 ay önce)
    Sizin haber,kırk yıl sırtında taşı bir gün sırtından indirince en kötüsü olursun. Neden hemen ön yargılı olarak sayın Veysel tiryaki beyi karalama çabası içindesiniz. Abant Orman işletmesi için güzel bir gelir Kaynağı siz demek istiyorsunuz ki bu gelir Orman a değil Boluspor a aksın yok öyle madem Boluspor için kaynak arıyorsunuz herkes taşın altına elini koysun.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler