Jandarmanın cinayet zanlılarını yakalaması an meselesi

Jandarmanın cinayet zanlılarını yakalaması an meselesi Jandarmanın cinayet zanlılarını yakalaması an meselesi
A- A+
Reklam

Sultan Köyünde yaşayan İsmail Çetin, borç- alacak nedeniyle tartıştığı iddia edilen aynı aileden şüpheli 3 kişi tarafından darp edilip, bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, gece saat 22.30 sıralarında Merkeze bağlı Sultan köyünde meydana geldi. Köyün yakınlarındaki alana aracıyla gelen şüpheliler iddiaya göre alacak verecek meselesi nedeniyle DSİ’den emekli olduktan sonra Sultan Köyü Kooperatifinde çalışan İsmail Çetin ile tartıştı. 

Yaşanan gerginliğin kavgaya dönüşmesinin ardından şüpheliler Çetin’i darp etti. Şüpheliler daha sonra dövdükleri Çetin’i bıçakladılar. Dövüldükten sonra bıçaklanan Çetin, olay yerinde yaşamını yitirirken şüpheliler olay yerinden geldikleri araçla kaçtılar. 

Jandarma ekipleri tarafından olay yerinde inceleme yapılırken Çetin’in cesedi otopsi için hastaneye sevk edildi. Jandarma ekipleri kaçan şüphelilerin kimliklerini olaydan çok kısa bir süre sonra tespit ederken,  yakalanmalarının  an meselesi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler