“Selam olsun Başbuğ Atatürk’e”

“Selam olsun Başbuğ Atatürk’e” “Selam olsun Başbuğ Atatürk’e”
A- A+
Reklam

Anıtpark’taki bugün düzenlenen Atatürk’ü Anma programında MHP Bolu Teşkilatı ve Bolu Ülkü Ocakları, CHP’lilere pankartlı bir gönderme yaptılar.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen CHP’nin 38’nci Kurultayında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmalarında terör suçundan cezaevinde yatan Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’a selam göndermeleri, Ülkücüler tarafından protesto edildi.

MHP İl Başkanı İlhan Durak, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, Ülkü Ocakları Bolu Başkanı Cihan Özkalem ve Ülkücüler, MHP İl Başkanlığı önünde buluşarak; üzerinde “Selam Olsun Başbuğ Atatürk’e” ve “Atasını tanımayan, it peşinde gezer” yazılı pankartla çıkarak toplu halde yürüyerek İzzet Baysal Caddesi’nden tören alanına geldiler.

Tören boyunca pankartla tepkilerini ortaya koyan MHP Bolu İl Teşkilatı ve Bolu Ülkü Ocakları açtığı pankartla dikkat çekti. 

Öte yandan pankartın kenarında Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş’ın fotoğraflarının, “Terörist” yazılı bir çemberin içerisine alındığı görüldü. Fotoğrafların yanında, kırmızı bant üzerine “Atasını tanımayan, it peşinde gezer” ifadeleri yer aldı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler