Nurhan Öğretmeni kaybettik

Nurhan Öğretmeni kaybettik Nurhan Öğretmeni kaybettik
A- A+
Reklam

Bolu eğitim camiasının gülen yüzü, binlerce gencin yetişmesinde özveriyle emeği olan emekli eğitimci Nurhan Demiray Kara vefat etti.

Karacaağaç Mahallesi sakinlerinden Kara Ailesinin kızı olan Nurhan Demiray Kara, Bolu’daki çeşitli okullara İngilizce Öğretmeni olarak başarıyla görev yaptıktan sonra, emekliye ayrılmıştı.

Merhum Cevat ve Reyhan Kara’nın kızı, Ayhan, Davut ve Sema Kara’nın kardeşleri, İbrahim, İsmail ve Soner Çavuşoğlu’nun kuzeni, Aydoğan Demiray’ın eşi merhume Nurhan Demiray Kara, 9 Kasım Perşembe günü Öğle Namazına müteakip Karacaağaç Mahallesi’ndeki Aile Mezarlığına defnedilecek.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak merhume Nurhan Demiray Kara Hocamıza Allah’tan rahmet; Demiray, Kara ve Çavuşoğlu Aileleri ile eğitim camiamıza sabırlar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Metin Kaya (5 ay önce)
    Güzel kalpli hocamız, mekanın cennet olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat Geçay (5 ay önce)
    Mekanı cennet olsun.Allah ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özlem (5 ay önce)
    Nur içide yat ablacım,alah eşine dünya güzeli iki kızına sabır versin seni hep hanımlığın ve gülen yüzüne hatırlıycam.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler