BTSO’dan Ankara çıkarması

BTSO’dan Ankara çıkarması BTSO’dan Ankara çıkarması
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Divanı Üyeleri bugün Ankara’ya adeta çıkartma gerçekleştirdiler.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Divan ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, bugün ilk olarak TBMM’ni ziyaret ederek Bolu Milletvekilleriyle bir araya geldiler.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti Meclis’te ilk ziyaretlerini 16 yıl Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevi yaptıktan sonra Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde CHP’den Bolu Milletvekili olan Türker Ateş’e gerçekleştirdiler. Birlikte Bolu Ticaret ve Sanayi Odası çatısı altında yıllarca mesai arkadaşlığı yaptıkları Ateş’e hem hayırlı olsun ziyareti yaparlarken, diğer taraftan da Oda’nın çalışmaları hakkında bilgi alış verişinde bulundular. 

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin başkanlığındaki heyet daha sonra AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek’i ve Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül’ü ziyaret ettiler.

Alemdar ve Tekin ziyaretlerde Bolu Milletvekillerine görevlerinde başarılar dilerlerken, başta 2. Organize Sanayi Bölgesi, Bolu’nun ulaşım sorunları gibi Oda olarak hazırladıkları ve Bakanlık nezdinde girişimlerde bulundukları çalışmaları aktararak, destek istediler.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Divan ve Yönetim Kurulu Üyeleri TBMM’nde Bolu Milletvekillerini ziyaret ettikten sonra hemşerimiz Sağlık Bakan Yardımcısı Huzeyfe Yılmaz’ı da makamında ziyaret ettiler.

Yine Oda’nın Bolu için yaptığı çalışmaların ön planda olduğu ziyarette Bakan Yardımcısı Yılmaz, Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Bolu için yapılacak her çalışmada Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nın yanında olduğunu ifade etti.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, Meclis Divan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’daki son ziyaretlerini hemşerimiz Danıştay 10. Daire Üyesi Ahmet Saraç’a gerçekleştirdiler. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler