Reklam

Sevgi, Dünya 3’ncüsü oldu

Sevgi, Dünya 3’ncüsü oldu Sevgi, Dünya 3’ncüsü oldu
A- A+

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Kupası müsabakalarında yer hareketlerinde Dünya 3’ncüsü olarak ilk Dünya Kupasını kazanan Bolulu sporcumuz Sevgi Seda Kayışoğlu, gururumuz olmaya devam ediyor.

Son olarak 2020 yılında düzenlenen Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası denge aletinde ülkemizi başarıyla temsil ederek Avrupa beşincisi olan Sevgi Seda Kayışoğlu, bu sefer de Dünya 3’ncüsü olma başarısını gösterdi.

Yayınladığı mesajla Kayışoğlu’nu kutlayarak, bu önemli başarıyı tüm Türkiye’ye duyuran Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu yayınladığı mesajda; “Sevgi Seda Kayışoğlu, Bakü Artistik Cimnastik Dünya Kupası yer finalinde 12.566 puanla 3. olarak bronz madalya kazandı ve kariyerindeki ilk Dünya Kupası madalyasını aldı. Sporcumuzu Tebrik Eder, başarılarının devamını dileriz” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler