Şıracı-Bozacı kardeşlerden ses yok

Şıracı-Bozacı kardeşlerden ses yok Şıracı-Bozacı kardeşlerden ses yok
A- A+
Reklam

Bolu İl Özel İdaresi’ne personel alımlarında İl Genel Meclisi Üyelerinin 1!nci derece akrabalarına öncelik tanınarak kadrolu olarak işe alındıkları iddiaları Bolu kamuoyunda dilden dile konuşulmaya devam ediyor. Bu iddiaları cevap laması gereken İl Genel Meclisi’nin AK Partili Başkanı Yaşar Yüceer ve İl Genel Meclisi CHP Grup Başkanı Erhan Beykoz ise sessizliğini korumaya devam ediyorlar.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak iki yıldır gündeme getirdiğimiz İl Genel Meclisi Üyelerinin ballı maaşları karşısında; Meclis oturum ücretleri, komisyon toplantısı ücretleri, şirket Yönetimlerinden alınan ücretlerin resmi dekontlarını ellerine alarak açıklama yapamayan Yüceer ve Beykoz, personel alımlarındaki iddialara da cevap veremiyorlar.

Bolu Belediyesi’nin her ay en az 50-60 konuyu iki oturumumda görüşerek karara bağlamalarına karşılık, her ay haftanın 7 günü toplanarak toplamda 10-15 konuyu karara bağlayan İl Genel Meclisini oluşturan siyasi parti temsilcilerinin kameralar önünde göstermelik karşılıklı siyasi açıklamalarının, maaşlar ve personel alımları konusunda yerini sessizliğe bırakması, Bolulular tarafından da şaşkınlıkla izleniyor.

Arkasında dayısı olmayan gariban vatandaş iş istediğinde KPSS sınavını ve İş Kur'u adres olarak gösterenlerin, kendi çoluk çocukları ve akrabaları konu olduğunda adalet terazisinden şaşıp şaşmadıklarını, Bolu Halkı merak ediyor.

Sorumuzu tekrarlıyoruz..!

İl Özel İdaresinde işe alınan personellerle ilgili iddiaların net olmasına karşılık, bu alınan işçilerin kimlerin 1’nci derecede akrabası olduklarını bilmiyormuşçasına davranan AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve CHP İl Genel Meclisi Grubu Başkan Vekili Erhan Beykoz’a açık ve net olarak geçtiğimiz hafta sorduğumuz soruyu, yeniliyoruz. 

2014-2023 yılları arasında başta elektrikçi, kasap, kepçeci gibi kadrolar adı altında İlçe Özel İdareleri de dahil Bolu İl Özel İdaresine alınan AK Partili ve CHP’li İl Genel Meclisi Üyelerinin birinci derecede akrabaları var mı, yok mu? Var ise bunlar hangi İl Genel Meclisi Üyesinin oğlu, kızı, yeğeni veya kuzenidir? Alınan personel yoksa da “yoktur” diye net bir açıklama yapmak bu kadar zor mu?

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Erhan Baykoz (7 ay önce)
    Gökhan arkadaş, soruyu bana değil meclis başkanına sormalısın. Alınan işçiler seninde bir zamanlar danışmanlık yaptığın AKP tarafından alınır. Bizim bilgimizin olma ihtimali yok, bilesin.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler