Şoför Ali’ye kıyak mı?

Şoför Ali’ye kıyak mı? Şoför Ali’ye kıyak mı?
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi'ne bağlı Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’nin Genel Müdürlüğüne makam şoförü Özgür Yıldız’ı getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın makam şoförlerine karşı duyduğu sevginin bununla da sınırlı kalmadığı iddia edildi.

Özgür Yıldız sonrası makam şoförü olarak görevlendirilen yeni makam şoförü Ali Karaman’a da Tanju Özcan tarafından bir koltuk ayarlandığı iddia edildi.

Tanju Özcan’ın makam şoförü Ali Karaman’ın ev hanımı olan eşi Esra Karaman’ın, Başkan Özcan tarafından Bolu Belediyesine bağlı Köroğlu Kooperatifi’nin Yönetim Kurulunda görevlendirildiği ve bunun karşılığında da hatırı sayılır bir miktar huzur hakkı aldığı iddia edildi.

Başkan Yardımcılığına kuzenini, şirket yönetimlerine yeğenini, Genel Müdürlüklere de makam şoförlerini atayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Belediyeye bağlı şirket ve kooperatiflerde de yakın çevresini Yönetimlere atayarak, huzur hakkı adı altında maaş almaları sağladığı iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler