Son yolculuklarına dualarla uğurlandılar

Son yolculuklarına dualarla uğurlandılar Son yolculuklarına dualarla uğurlandılar
A- A+
Reklam

D-100 kara yolunda dün meydana gelen feci kazada yaşamını yitiren Serdar Genişyürek ve Muhammet Ali Yoz, sevenlerinin duaları ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandılar.

Genç yaşta elim bir kaza sonucu vefat eden iki gence son görevini yerine getirmek için adeta Bolu Cenaze Namazında bir araya gelirken, Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkan Vekili Süleyman Can ve çok sayıda Bolulu, gençlerin Ailelerini bu acılı günlerinde yalnız bırakmadılar.

Köroğlu Mahallesi Balcı Cami'nde öğle namazından sonra iki genç için ayrı ayrı cenaze namazı kılındıktan sonra Serdar Genişyürek ve Muhammet Ali Yoz, Şehitler mezarlığına defnedildi.

Hatırlanacağı üzere dün saat 17.00 sıralarında D-100 Kara yolu Gölyüzü kavşağı mevkiinde meydana gelen kazada edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi bilinmeyen 34 EA 5725 plakalı otomobil, aynı istikamette ilerleyen yolcu otobüsüne arkasından çarptı. Kazanın etkisiyle yola savrulan otomobil hurdaya döndü. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi ağır yaralandı. 

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edilen Serdar Genişyürek ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne ağır yaralı olarak sevk edilen Muhammet Ali Yoz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

www.bolupostası.com Gazetesi olarak Serdar Genişyürek ve Muhammet Ali Yoz kardeşlerimize Allah’tan rahmet, Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Mekanları cennet olsun…

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Muharrem yaşlı (2 hafta önce)
    Bu mübarek günde Allah ailelerine sabırlar versin çok zor katlanmak. Genç kardeşlerimiz mekanınız cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler