Soncul dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Soncul dualarla son yolculuğuna uğurlandı Soncul dualarla son yolculuğuna uğurlandı
A- A+

Bolu’da iş dünyasının sevilen ismi İzzet Baysal Vakfı Başkan Vekili Fatih Yamaner’in eşi Deniz Yamaner’in babası Korkmaz Soncul, bugün dualar ve sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kalp ve solunum problemleri nedeniyle bir süredir tedavi altında olan ve yapılan tıbbi müdahalelere cevap vermeyerek yaşam mücadelesini kaybeden yaşayan Korkmaz Soncul için bugün Siteler Caminde cenaze töreni düzenlendi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcıları Rasim Özdemir ve Süleyman Can, BTSO Meclis Başkanı Aydoğan Tekin, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Soncul’un Sedaş’tan mesai arkadaşları, Bolu iş dünyasından çok sayıda ismin katıldığı Cenazede, Fatih Yamaner ve eşi Deniz Yamaner cami avlusunda taziyeleri kabul etti.

Merhum Korkmaz Soncul'un cenazesi, Siteler Camii'nde kılınan öğle ve cenaze namazının ardından Bolu Şehitler Mezarlığı'na defnedildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler