Söylesene Sait Hoca takım niye oynamıyor?

Söylesene Sait Hoca takım niye oynamıyor? Söylesene Sait Hoca takım niye oynamıyor?
A- A+

Vasat bir oyunun dışına çıkamayan Boluspor, deplasmanda oynadığı Altınorduspor maçından sahadan 1-1 beraber ayrıldı. Deplasman müsabakalarında bu sezon istediği sonucu almayı bir türlü başaramayan Bolsupor’da takımın oynadığı futbol da taraftarların tepkisini çekiyor.

Hocam bunca emeğe yazık değil mi?

Sait Karafırtınalar; sezon başında tüm imkansızlıklara rağmen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve Yönetim Kurulu Üyelerinin özverileriyle ciddi bir kadro oluşturulmasına ve devre arasında yapılan takviyelere kendisine iyi bir takım teslim edilmesine karşılık, istenilen oyunu oynatamıyor.

İyi oyunculardan oluşan kadroyu takım haline getirerek, sahaya kişilikli bir futbol yansıtamayan Sait Karafırtınalar, maddi imkansızlıklara karşılık Boluspor'u ayakta tutmaya, kapısına kilit vurma durumundaki kulübün taraftarına şampiyonluk şarkıları söyleten Yönetimin emeğine yazık etmeye devam ediyor. 

Altınorduspor deplasmanında da 58’nci dakikada Dino’nun attığı golle 1-0 öne geçmemize karşılık, son 15 dakikayı kendi sahasında kabul eden bir oyun anlayışı sonrası gelen beraberlik golüyle Boluspor, deplasmanda altın değerinde 2 puanı bıraktı.

Ligde kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği karşısında kaybedilen 3 puanın ardından yine ligde kalma mücadelesi veren Altınorduspor’a kaptırılan 2 puanla Boluspor, son iki haftada 5 puanı adeta rakiplerine hediye etti.

İlk yarı vasattık

Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumunda oynan karşılaşmayı Alper Akarsu maçı yönetirken yardımcılıklarını Ferdi Karadoruk ve Ömer Lütfi Aydın yaptı.

Ev sahibi Altınorduspor sahaya; Ali Emre, Ali Dere, Selim Ay, Erdem, Erdi Dikmen, Kubilay, Şeref, Emircan, Emirhan, Metehan ve Ali Özgün on biriyle çıktı.

Ekibimiz Dyorex Boluspor ise karşılaşmaya; Çağlar, Naby, Onur, Hakan, Bülent, Tugay, Eray, Kayamba, Safa, Bregu ve Dino ile başladı.

Karşılaşmanın 5’nci dakikasında Bülent Cevahir, 8’nci dakikasında da Eray sarı kart görünce erken kart problemi yaşamaya başladık.

Topu rakip kaleye taşımakta ve oyun kurmakta zorlanan ekibimiz Boluspor, rakip kaleye ilk şutu 18’nci dakikasında çekebildi.

Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın zaman zaman karşılıklı geliştirdiği ataklarla geçerken, her iki kalede de etkili bir pozisyon gerçekleşmedi. Takımımız ilk yarıda Bregu’nun ayağından iki defa gol pozisyonuna girerken, ikisinde de aradığı golü bulamadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraber bitti.

Golden sonra sahamıza kapandık

Karşılaşmanın ikinci yarısına da her iki takım da mücadeleye başladıkları 11’lerle sahaya çıktılar.

Dakika 58: Altınorduspor’un atağa çıkarken orta sahada kaptırdığı topla ani atağa çıkan ekibimizde Bregu taşıdığı topu Dino’nun önüne bıraktı ve O’nun ceza sahasına girerken gelişine vurduğu şutta top ağlarla buluştu. Dino’nun golüyle ekibimiz Boluspor deplasmanda 1-0 öne geçti.

Teknik Direktörümüz Sait Karafırtınalar karşılaşmanın 73’ncü dakikasında 3 oyuncu değişikliği birden yaparken; Kayamba’nın yerine Berk Yıldız, Safa’nın yerine Gökhan Alsan ve Dino’nun yerine de Balde’yi oyuna soktu.

Karşılaşmanın 84’ncü dakikasında oyuna giren Melih oyuna girdikten iki dakika sonra ceza sahamızda topa elle müdahale edince hakem penaltı noktasını gösterdi. Metehan’ın vuruşunda top Çağla’dan döndü. Tekrar önüne düşen topa vuran Metehan’ın ikinci şutunda da başarılı kurtarış yapan Çağlar rakibe gol şansı tanımadı.

VAR’dan gelen uyarı sonrası hakem Alper Karsu penaltı atışını tekrarlattı. Topun başına geçen Ahmet İlhan Özek’in vuruşunda skoru 1-1’e getiren golü 90+3’de kaydetti.

Karşılaşmanın geri kalan kısmında başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Ramazan Karadeniz (1 yıl önce)
    Fazla yoruma gerek yok takımda hırs yok istek yok bunlar olmayınca galibiyet de olmaz hoca takımı kuramıyor bu hocayla başarı çok zor
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler