Stadın kapıları 20.15'de açılacak

Stadın kapıları 20.15'de açılacak Stadın kapıları 20.15'de açılacak
A- A+
Reklam

Boluspor Kulübünden yapılan açıklamayla; bugün saat 21.45’de Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Spor Toto 1. Lig 3. Hafta, Boluspor - Altınordu karşılaşmasında stadyum kapıları açılış saati 20.15 olarak belirlendi.

Bu akşam oynanacak Boluspor-Altınordu maçını Furkan Aksuoğlu yönetecek. Aksuoğlu’nun yardımcılıklarını ise Oğuz Terzi, Nurettin Dinçer Demir. Maçın dördündü hakemi ise, Eren Gökmen yapacaklar.

Kayamba ve Olera’nın kırmızı kart cezası nedeniyle takımda olamayacağı karşılaşmada sakatlığı bulunan Onur’un da sakatlığı bulunuyor.

Daha önce 18 kez karşı karşıya gelen iki takımın mücadelelerinde Boluspor 6, Altınordu 7 kez sahadan galip ayrıldı. 5 maçta ise eşitlik bozulmadı. Bolu'da ki maçlarda Boluspor 3, Altınordu 2 kez kazanan taraf oldu. 4 karşılaşmadan da kazanan çıkmadı. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler