Su arıtma cihazı satıcılarının gerçekdışı iddialarına inanmayın

Su arıtma cihazı satıcılarının gerçekdışı iddialarına inanmayın Su arıtma cihazı satıcılarının gerçekdışı iddialarına inanmayın
A- A+

Bolu Belediyesi yaptığı yazılı açıklamayla, son zamanlarda arıtma satışı yapan bazı kişi veya kişilerin ev ev gezerek şebeke suyundan numune aldığı ve gerçek dışı iddialarla satış yapmaya çalışıldığı yönünde ihbarlar geldiğini belirtti.

Bu tür kişi veya kişilere karşı dikkatli olunmasını isteyen Bolu Belediyesi, içme suyunun, içme suyu artıma tesisinde arıtıldığını, numunelerinin de yetkilendirilmiş uzman numune alma ve analiz personelince yapıldığı belirterek, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Bolu ili şehir şebeke suyu, İçme Suyu Arıtma Tesisi’nde arıtılarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulmaktadır. Şehre verilen suyun kalitesi Belediyemizce, yetkilendirilmiş uzman numune alma ve analiz personelimizce yapılmaktadır. Personelimiz numune alma işleminde ‘personel bilgi kartı’ takmaktadır. Yapılan analizler Belediyemizce değerlendirilmekte ve gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Bu çalışmalar içerisinde siz vatandaşlarımıza ücret karşılığı su arıtma cihazı takılması uygulaması bulunmamaktadır. Personel bilgi kartı bulunmayan kişilerce numune alınarak ücret karşılığı arıtma cihazı takması gibi durumlara itibar etmeyiniz ve Belediyemizin 444 26 58 nolu hattını arayarak bilgi veriniz. Siz değerli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına çalıştığımızı bilmemizi isteriz.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler