Düzce Dağı tabelasını astılar

Düzce Dağı tabelasını astılar Düzce Dağı tabelasını astılar
A- A+

Bolu ve Düzce’nin kardeşliğini umursamadan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün; “Bolu Dağı isminin Düzce Dağı olarak değiştirilmesi” şeklinde fütursuzca yaptığı açıklama sonrası 3-5 kendini bilmez işgüzar harekete geçti.

Bolu Dağı’nda bulunan “Bolu Dağı” tabelasındaki “Bolu” yazısını kapatarak, “Düzce” yazan 3-5 işgüzar, kendince burayı “Düzce Dağı” olarak ilan etti. Bu çirkin kare ise Düzce Haber adlı instagram sayfası tarafından takipçilerine paylaşıldı. 

Bakanlık yapmış ve Belediye Başkanı olarak 2’nci dönemini geçiren Faruk Özlü’nün iki kardeş kent arasında yaratmaya çalıştığı polemiğin Düzce basını tarafından haber değeri görülmediği için dikkate alınmadığı ise yerel gazetelerde gözlendi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Adem (2 ay önce)
    Bolu dağı eski asırlardan Bolu'-nun mirasıdır düzce Bolu'-dan ayrılma nezaman eser birakmis düzce merak ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler