Suya zam Ocak ayına kaldı

Suya zam Ocak ayına kaldı Suya zam Ocak ayına kaldı
A- A+

“Türkiye’nin en ucuz suyunu Bolulular içecek” vaadini 1 Ocak 2024 tarihinde su ücretine yaptığı yüzde 50 indirim yerine getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tam bir yıl sonra suya zam yapmaya hazırlanıyor.

AK Parti Grubu zamma evet dedi ama CHP’yi ikna edemedi..!

Suya yapılacak güncellemeyi bu ayki Bolu Belediyesi Meclisi gündemine alan Başkan Özcan, geri adım atmak zorunda kaldı. Hafta içi AK Parti Meclis Grup Başkan Vekili Nadi Okur ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Alaattin Karakaş ile bir araya gelen suda yapacağı zam ile ilgili bilgi veren Özcan, AK Parti Grubundan aldığı olumlu yanıt sonrası Meclis gündemine aldırdığı tahmin edilen su zammına, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri karşı çıktılar.

Bolu Belediyesi Meclisi Eylül ayı birinci birleşimi öncesi bir araya gelerek Mecliste görüşülecek gündem maddeleri üzerinde görüşmeler gerçekleştiren CHP Grubunu su zammı konusunda ikna edemeyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Meclis’te “su zammı” maddesini geri çektiğini açıkladı.

Su zammını CHP Grubunun isteği üzerine bütçe görüşmelerinin yapılacağı Kasım ayında yeniden getireceğini söyleyen Başkan Özcan; “AK Parti Belediye Meclis Grubu Başkan Vekili Nadi Okur ve Meclis Üyesi Alaattin Karakaş kardeşimiz geldi. Suyla ilgili detaylı bir toplantı yaptık. Şeffaf bir şekilde bütün giderlerimizi arkadaşlara açıkladım. Bizim elektriğe bağlı bir su sistemimiz var. Açık konuşmam gerekirse suda bir güncelleme yapmamız gerekiyor. CHP Grubundaki Meclis Üyesi arkadaşlarımız, güncellemenin bütçe yani Kasım ayına bırakılmasını istediler. Bu arada Gruplar arasında da konu daha iyi istişare edilmiş olur. İzninizle bu maddeyi Kasım ayında görüşmek üzere geri çekiyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler