Özel İdare tarihinden bir sayfa daha koptu

Özel İdare tarihinden bir sayfa daha koptu Özel İdare tarihinden bir sayfa daha koptu
A- A+

Bolu İl Özel İdaresinde 44 yıllık memuriyet hayatı yaş haddinden emekliye ayrılarak bitecek olan İl Özel İdaresi Encümen Müdürü Rıza Kiniş’e, İl Genel Meclisi toplantısında bir sürpriz yapılarak veda programı düzenlendi. Programa Kiniş’le birlikte çalışmış İl Genel Meclisinin bu zamana kadar görev yapan başkanları da katıldı.

İl Genel Meclisi Eylül ayı toplantıları sona erdi. Toplantıların son oturumunda ay sonunda emekli olacak olan İl Özel İdaresi Encümen Müdürü Rıza Kiniş’e veda sürprizi yapıldı. 

İl Genel Meclisinin 2004 yılında seçilen ve 2007 yılına kadar başkanlığını yürüten Halit Yıldız, 2007-2014 yılları arası meclis başkanlığı yapan Mücahit Kutlu, 2014-2024 yılları arası meclis başkanı olan Yaşar Yüceer, mevcut Meclis Başkanı Ekrem Çetinkaya, İl Genel Meclis üyeleri ile Özel İdare Genel Sekreteri ve şube müdürlerinin hepsinin katıldığı veda töreninde duygulu anlar yaşandı. 

Meclis üyeleri tarafından hazırlatılan pastayı kesen Rıza Kiniş, bu sürpriz karşısında duygulandığını ifade ederek, tüm meclis başkanlarına ve meclis üyelerine teşekkür etti. Ardından yine meclis üyeleri tarafından hazırlanan teşekkür plaketi de Kiniş’e takdim edildi. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler