Taksi plakalarını Bolu Bel A.Ş. aldı

Taksi plakalarını Bolu Bel A.Ş. aldı Taksi plakalarını Bolu Bel A.Ş. aldı
A- A+

Bolu Belediyesi tarafından 5 adet ticari taksi plakası için yaptığı ihale sonuçlandı. Taksi plakalarını Bolu Belediyesi iştiraki Bolu Bel A.Ş. aldı.

Bolu Belediyesi Meclisi’nin; Kılıçarslan Mahallesi Otogar Taksi için 2 adet, Karaköy Mahallesi Tıp Fakültesi Taksi için 2 adet ve Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde açılacak yeni taksi durağı içinde 1 adet olmak üzere 5 adet ticari taksi plakasını satışı bugün Encümen tarafından gerçekleştirildi.

Hüseyin Serin başkanlığında yapılan Encümen’de ilk olarak 5 ticari taksi plakası için toplamda 4 milyon 250 bin TL'den açık teklif usulü ile yapılacak ihale gerçekleştirildi. Tek katılımcı olarak Bolu Bel A.Ş. Genel Müdürü Ergün Temel’in iştirak ettiği ihale, 5 milyon 50 bin lira ile sonuçlandırıldı.

İhale sırasında Encümen salonu önüne gelen Bolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Fırat ve bir grup taksici de ihalenin sonuçlanmasını bekledi. İhalenin ardından Encümen Başkanı Hüseyin Serin Başkan Fırat ve basın mensuplarını salona davet ederek, ihale hakkında bilgi verdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler