Tam kadro oradaydılar

Tam kadro oradaydılar Tam kadro oradaydılar
A- A+
Reklam

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti’nin 14 Mayısta gerçekleşecek olan Genel Seçimler öncesi Seçim Beyannamesi’nin de Erdoğan tarafından açıklandığı toplantıda, illerin 28. Dönem Milletvekilleri Adaylarının da tanıtımı gerçekleştirildi.

Toplantıya; AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, AK Parti 1. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Yüksel Coşkunyürek, AK Parti 2. Sıra Bolu Milletvekili Adayı Arzu Aydın, AK Parti 3. Sıra Bolu Milletvekili Adayı

Kazım Konak, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı’nın yanı sıra çok sayıda da Bolu’dan Ankara’ya giden AK Partililer katıldı.

Toplantı salonundan bir paylaşım yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak; “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz “Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı” için Ankara’dayız. Şehrimize ve Ülkemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler