Tanju Özcan Büyük Karıştırdı

Tanju Özcan Büyük Karıştırdı Tanju Özcan Büyük Karıştırdı
A- A+

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde 2 Haziran Pazar günü seçim yapılacak. 

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesinde  31 Mart'ta gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçiminde DSP adayı Halil Karaman 2 bin 55, CHP adayı Ertuğrul Çamlıca 2 bin 52 oy almıştı. Bunun üzerine CHP, seçim sonuçlarına itiraz etmiş ve seçimlerin yenilenmesine karar verilmişti.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 2 Haziran’da tekrar yapılacak seçimler için CHP’nin Adayı Ertuğrul Çamlıca’ya destek vermek için Büyükkarıştıran beldesine gitti.

Beldede esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri gerçekleştiren Özcan, gördüğü ilgiden de oldukça memnun kaldı.

Beldeye yaptığı ziyaret sonrası iddialı konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Kırklareli Büyükkarıştıran Beldesi’nde yapılacak yerel seçimler ile ilgili bugün Büyükkarıştıran ve Küçükkarıştıran beldelerini ziyaret ettim. Beni bağrına basan, “Senin hatırın için bu sefer oy vereceğiz”diyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyükkarıştıran ile Küçükkarıştıran’ı karıştırdım geldim. Buradan yazıyorum seçim banko bizde” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler