Tanju Özcan CHP’ne döndü

Tanju Özcan CHP’ne döndü Tanju Özcan CHP’ne döndü
A- A+
Reklam

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Ebediyete intikalinin 85. Yılını anmak için Anıt Park’ta düzenlenen anma programında MHP’liler açtıkları pankartla CHP’lilere mesaj verirlerken, CHP’liler de yaklaşan yerel seçimler öncesi alanda bulunan tüm siyasi partilere mesaj vermeyi ihmal etmediler.

CHP’den ihraç edilmesi nedeniyle partiye olan üyeliği sonlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel’in kendisine yönelik verdiği geri dönme mesajları sonrası, gönül bağını hiçbir zaman kopartmadığı CHP Bolu Teşkilatlarıyla Anıt Parkta bir araya geldi. 

CHP İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç ve CHP Bolu Teşkilat Mensuplarıyla Anıt Parkta bir araya gelerek Özcan’ın resmi dönüşü öncesi gayri resmi dönüşünün mesajını alanda bulunan tüm siyasi partilere verirlerken, toplu halde resim çektirerek de bu anı ölümsüzleştirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler