Tanju Özcan kadar taşıyamadılar..!

Tanju Özcan kadar taşıyamadılar..! Tanju Özcan kadar taşıyamadılar..!
A- A+
Reklam

AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol’un Bolulu olmamasının Bolu Merkez ilçede yol açtığı tepki en net şekilde bugün Karaçayır Kapalı Spor Salonunda düzenlenen toplantıda ortaya çıktı.

AK Partili tek Milletvekilinin Geredeli, Bolu Merkez İlçe Belediye Başkan Adayının da Yeniçağalı olmasının Bolu Merkez İlçede yaşayan vatandaşların eleştirilerine neden olduğu iddialarının kulaktan kulağa dolaşırken, Bolu merkezde ithal adayın da kabul görmediği siyasi tezi de Demirkol’un toplantısında adeta doğrulandı.

Sağlık İl Müdürlüğü ve Başhekim olarak 7 yıl Bolu’da görev yapmasına karşılık Merkez İlçede yaşamak yerine Yeniçağa’da yaşamayı tercih eden AK Parti Bolu Belediye Başkanı Adayı Muhammed Emin Demirkol, Belediye Başkan Adayının aday ilçede belirli bir süredir ikamet etmesi şartı nedeniyle geçtiğimiz yıl evini Bolu’ya taşımak zorunda kalmıştı.

Bolu Merkez İlçe ile hiçbir bağlantısı olmayan Demirkol’un bugün düzenlediği toplantıya Merkez İlçeden vatandaşlar ilgi göstermezken, Gerede ve Yeniçağalılar kendisine sahip çıktı.

Gerede, Yeniçağa ve Dörtdivan’dan minibüslerle Bolu’ya taşınan vatandaşlar, tanıtım toplantısında evlatları Demirkol’a sahip çıktılar. İlçelerden gelen araçlarla çok sayıda vatandaşın program için salona taşınsa da yine de ilginin, CHP Bolu Belediye Başkan Adayı ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın toplantısına katılan sayının çok altında kaldığı görüldü.

Özcan’ı; Belediye personelini zorla salona getirdiği iddiasında bulunan AK Partili yöneticilerin, merkezden Boluluların toplantıya ilgi göstermemesi ve salonun da ancak ilçelerden taşınan vatandaşlarla doldurabilmesi nedeniyle istedikleri algıyı kamuoyuna vermemekten dolayı morallerinin bozuk olduğu iddia edildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler