Tanju Özcan’a “ŞEREF SÖZÜ”nü hatırlattı ..!

Tanju Özcan’a “ŞEREF SÖZÜ”nü hatırlattı ..! Tanju Özcan’a “ŞEREF SÖZÜ”nü hatırlattı ..!
A- A+

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın geçtiğimiz ay sosyal medyada Cumhur İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması halinde Bolu’nun en görünür yerine heykelini dikeceğini “şeref sözü” olarak vermesini, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak hatırlattı.

Seçimin Erdoğan’ın kazanmasının belli olmasının ardından Gençlik Kolları Üyeleriyle birlikte 10 torba çimentoyu Bolu Belediyesi önüne bırakan Fatih Bayrak; “Erkek adam sözünü tutar” dedi.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tanju Özcan; “Bolu’yu güzelleştirmek için çalışıyoruz. “heykelci zihniyet” diyorlar. Şeref sözü veriyorum. 21 yıldır yönettiği milleti açlıkla imtihan eden Recep Tayyip Erdoğan seçimi 1 kez daha kazanırsa Bolu’nun en görünür yerine devasa bir Erdoğan heykeli dikeceğim” ifadelerini kullanmıştı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak ve AK Gençlik Üyeleri seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Bolu Belediye binasının önüne gelerek 10 torba çimento torbası bıraktılar.

Burada bir açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, “Ben buradan Tanju Özcan’a sesleniyorum. Eğer seçilirse Cumhurbaşkanımızın heykelini yapacağın söylemişti. Anadolu insanının bir sözü vardır, erkek adam sözünü tutar. Tanju Özcan’a buradan sesleniyoruz. Biz yeri belirledik heykeli dikmek te sana kaldı” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler