Tanju Özcan’dan bir Kadına daha saygısızlık iddiası

Tanju Özcan’dan bir Kadına daha saygısızlık iddiası Tanju Özcan’dan bir Kadına daha saygısızlık iddiası
A- A+
Reklam

Çocuğu olmayan bir kadının kendisinden yardım istemesini ulusal tv programlarında mizahi bir şekilde anlatarak başladığı ardından da Kadın Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Hacer Çınar’a gayri ahlaki imalar çağrıştıracak şekilde kullandığı dil nedeniyle ülke gündeminden düşmeyen ve bu yüzden partisi CHP’den atılan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a, Umutken Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz da kendisine saygısızlık yaptığı iddiasıyla sitemde bulundu.

Gerek kadınlarla olan üslubu gerekse de Mahalle Muhtarına yönelik davranışlarıyla haber olmaya devam eden Özcan bu sefer hem muhtar hem de kadın olan Nuray Akmaz’a yönelik davranış ve sözleri gündeme geldi.

Umutken Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz; Alpağut Mahallesi’nde biri yoğun bakımda olmak üzere çocukların ciddi yaralanmasına neden Oyun Parkının buradan alınarak Umutkent Mahallesi’ne kurulacak olmasına karşı çıktı. Bu duruma sinirlenen Tanju Özcan’ın da telefonla Akmaz’ı arayarak önce fırça attığı ardından telefonu kadın muhtarın suratına kapattığı iddia edildi.

Bu iddiayı sosyal medya hesabından ortaya atan ise bu hakaret ve saygısızca davranışa muhatap olan Umutken Mahallesi Muhtarı Nuray Akmaz oldu. 

Akmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında;  

 “Saygıyla açıklama yapma zorunluluğum doğmuştur!!!!

Benim siyasetim olmaz ona göre okuyalım!!!!

Mahallemize bu parkı istemedik çocuklarımız zarar görüp aileler etkilenmesin diye. Park ilk bakışta evet güzel duruyor fakat tehlikeyi maalesef sonrasında görüyoruz.

15 yaşında bir çocuk düşüp beyin kanaması geçirdiği için önden önlem almak istedik ki hala hastahane de hangi aletten düştü bilemiyorum ki önemli değil. Önemli olan çocuğun durumunun kötü olduğu. Aile ile de konuştum..

Buna rağmen Sayın Başkanın beni arayıp (çünkü 11:30)’ta ayrıldım oradan sonrasında gelmiş, direk konuşmaya "sen kimsin? sen muhtarsın, ben Belediye Başkanıyım. Ben olacak diyorsam olacak" deyip cevap vermeye dahi vakit bulamadan “sandıkta verirsin cevabı” deyip telefonu yüzüme kapanması. Bunlar ne bir insana, ne bir Belediye Başkanına, hiç kimseye yakışmaz. Bu durum bizleri ziyadesi ile üzmüştür.

Ben kimim biliyor musunuz?

BEN ÖNCE İNSANIM, SONRA KADINIM, SONRA ANNEYİM SAYIN BAŞKAN! Saygımdan ve duruşumdan asla taviz vermedim, vermem de. Sorun nedir nerededir bilemem ama ben yine saygımı bozmayacağım

Eyvallahhh

Saygılar” ifadelerini kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler