Tanju Özcan’ın heykeli mi?

Tanju Özcan’ın heykeli mi? Tanju Özcan’ın heykeli mi?
A- A+
Reklam

Konuralp Caddesi ile Stadyum Caddesinin kesiştiği kavşak noktasına Bolu Belediyesi tarafından dikilen Boluspor heykeli, taraftarlar ve vatandaşlarca beğenildi.

Bolu’nun markası Boluspor’umuzun maçlarını oynadığı ve özellikle şehir dışından gelen taraftarların ağırlandığı Atatürk Stadyumuna giden yola  Bolu Belediyesi tarafından gol sevinci yaşayan bir futbolcu heykeli yerleştirildi. Görsel olarak kırmızı beyazlı taraftarları ve Bolulu vatandaşları sevindiren heykeli görenler cep telefonlarıyla fotoğraf çekerek sosyal medya hesaplarında paylaşmaya başladı.

Heykelde Tanju Özcan tartışması

Heykeldeki futbolcunun Boluspor’umuzun yıllarca kaptanlığını yapmış ve Milli Takım formasını giyerek yıllarca ilimizi gururlandırmış isimler olan Çetiner Erdoğan veya Japon Rıdvan lakaplı Rıdvan Ertan’ı olmasını bekleyen Boluspor taraftarı ise tam bir hayal kırıklığı yaşadı.

Haber Merkezimizi arayan yüzlerce Bolu vatandaş; heykelin her iki milli gururumuz olan futbolcudan daha çok Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a benzediğini iddia eden vatandaşlar, fikrin güzel ama uygulamanın yine hatalı olduğunu ifade ettiler. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler