Tatilini yarıda kesip YDK’na gidecek mi?

Tatilini yarıda kesip YDK’na gidecek mi? Tatilini yarıda kesip YDK’na gidecek mi?
A- A+
Reklam

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın tatil için Bodrum’a gittiği öğrenildi. Belediye Başkanı olduğundan bu güne kadar mesaisinin büyük bir bölümünü sosyal medyada geçirerek fanlarına Bolu’ya kazandırdığı eserleri ve Bolu’nun sorunlarına yönelik paylaşım yapmak yerine siyasi tecrübelerini aktaran Tanju Özcan, son olarak 8 günlük Ankara yürüyüşünün de vermiş olduğu yorgunlukla kendini Ege sahillerine attı.

Nisan ayında yaptığı Kıbrıs tatili sonrası gerek seçim sürecindeki Cumhurbaşkanı aday adaylığı seçimden sonra da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun değişimi için yaptığı siyasi görüşmelerden dolayı son iki ayın büyük bölümünü Ankara ve İstanbul’da geçiren Özcan’a Boluluların hasreti bitti derken, bu sefer de tatile gitti. Yerine ise Belediye Meclis Üyesi Ergün Temel’in vekalet ettiği bilgisine ulaşıldı. 

Bolu Halkının siyasi yoğunluğu ve sosyal medyada geçirdiği yoğun mesaisi nedeniyle aylardır yüzünü görmeye hasret kaldıkları Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a kavuşma hayalleri ise başka bahara kaldı.

Tatil dönüşü de CHP’den ihraç olmasından dolayı yoğun bir siyasi trafik kendisini bekleyen Tanju Özcan’ın en azından birkaç ay daha Bolu’ya Bolu Halkının beklentisi doğrultusunda zaman ayırması beklenmezken, 5 ay sonra başlayacak seçim sürecinde kendisinin yeniden Bolu sokaklarında ve Bolu Halkının yanında görülmesi ümit ediliyor.

Yarın CHP YDK toplanacak

Geçtiğimiz hafta yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle rapor almasından dolayı savunma vermeye gidememesinden kaynaklı “Tanju Özcan’ın CHP’den ihracı” konusu da 26 Temmuz Çarşamba (yarın) netliğe kavuşacak. Tatilini yarıda kesip YDK’na savunma vermeye gidip gitmeyeceği merak edilen Tanju Özcan’ın savunma vermeye gitmese bile Yüksek Disiplin Kurulu’nun yarın nihai kararı vereceği öğrenildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler