Tek gündemi var, Bolu..!

Tek gündemi var, Bolu..! Tek gündemi var, Bolu..!
A- A+

Geçtiğimiz dönemin aksine siyasi tartışmalar, kavga ve gürültüden uzak Bolu’ya yakışır görüntü sergileyen Bolu Belediyesi Meclisi, Tanju Özcan’ın başkanlığında bir rekora da imza atarak ulusal basına 4 aydır malzeme vermedi.

Burada CHP’nin sandalye sayısı bakımından AK Parti ve MHP’ye karşı ezici bir üstünlüğünün olmasının yanında muhalefet meclis üyelerinin sessizliğinin de büyük etkisi bulunuyor.

Muhalefet Meclis Üyelerinin tartışmadan uzak, sessiz sedasız katıldıkları Meclis toplantısında bu sessizliği bozan tek isim ise AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu olarak ön plana çıkıyor.

Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak katıldığı 8 toplantıda hiçbir siyasi polemiğe yol açmadan en çok söz alan ve yapıcı bir muhalefet örneği sergileyen Selami Konyalıoğlu, dikkatleri üzerine çekiyor.

Bolu’nun sorunları ve ortaya koyduğu çözüm önerileri dışında hiçbir siyasi gündemi bulunmayan Konyalıoğlu’nun bu olumlu tavrına karşılık, özellikle CHP’li bazı Meclis Üyelerinin “toplantıların süresinin uzadığı” iddiasıyla yüksek sesle tepki göstermelerine ise bir anlam verilmiyor.

Konyalıoğlu’nun Temmuz ayı gündemi…

Bu ayki Meclis toplantısında; “Kış aylarında karla mücadelede yakın köylerden araç kiralanarak o köylere yakın mahallelerinin kar temizliğinin yaptırılması ve böylelikle köylülerin yatış zamanı olan bu aylarda onlara destek verilmesi”, “özellikle turistlerin kullandığı şehir merkezindeki cami ve umumi tuvaletlerin temizliğinin AVM tuvaletleri kalitesinde olması”, “Encümenin yaptığı yüksek rakamlı ihalelerin Belediyenin youtube kanalı veya sosyal medya hesabından canlı yayınlanması”, “Bolu Panayırının eski itfaiye alanının düzenlenerek İzzet Baysal Günlerinde tekrar açılması”, “Bolu Panayırının tamamen Bolu esnafından oluşturulması ve kiraların Bolupsor’a verilmesi” “Deli Ömer lakabıyla bilinen Bolu’nun tanınmış kişisinin isminin bir parka verilmesi”, “Saygı duruşunda Amerikan kültürüne ait olan Ti sesi yerine Itri’nin müziğinin çalınması”, “Tabelalarda TSE’nin yabancı marka isimlerinin %25’i geçemez kuralının dikkatle uygulanması ve geçenlerden daha fazla para alınması”, “Meclis’te konuşma kürsüsünün yönünün düzenlenmesi” gibi konuları dile getiren Konyalıoğlu, sürekli söz almasına serzenişte bulunan CHP’li Belediye Meclis Üyelerine de tepki gösterdi.

Bolu Belediyesi Meclis Üyesi olarak Bolu Halkı tarafından Bolu’nun sorunlarını dile getirmek için kendilerine yetki verildiğini hatırlatan AK Partili Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Selami Konyalıoğlu; “Kim rahatsız olursa olsun, Benim için önemi yok. Ama şunu bilsinler ki Beni susturamazlar. Bolu’nun sorunlarını ve geleceği ile ilgili konuşmaya, önerilerimi paylaşmaya devam edeceğim” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler