Terzi kendi söküğünü dikemiyor

Terzi kendi söküğünü dikemiyor Terzi kendi söküğünü dikemiyor
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi; kamuoyu tarafından; bitmeyen inşaatlar, standart dışı yapılan kaldırımlar, kuruyan yeşil alanlar, insan boyundaki otlardan girilemeyen parklar, atıldıktan kısa bir süre sonra çöken yol ve kaldırım gibi yetersiz hizmetleriyle eleştirilirken, Bolu Belediyesi Hizmet Binasındaki kırık cam her şeyi özetliyor.

Bolu Belediyesinin vitrini olan kent merkezindeki devasa binadaki kırık cam, Bolu Belediyesindeki sorumluların, sorumsuzluğunun en güzel ifadesi olarak duruyor. Adeta sorumluların işe sahiplenmelerini Bolu Halkına göstermek için yaptıramadıkları cam ise vatandaşlar arasında mizah konusu oldu. Binanın Taşhan yönüne bakan duvarında bulunan cam aylardır kırık bir halde değiştirileceği günü bekliyor.

Oturdukları binanın camını aylardır değiştirme kabiliyeti olmayan Başkan Yardımcıları ve ilgili daire müdürlerinden iş bekleme kapasitesinin bir göstergesi olarak aylardır kırık duran camı gören vatandaşlar; “Terzi kendi söküğünü dikemiyor ki bize nasıl hizmet etsinler” demekten kendilerini alamıyorlar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler