Teşkilat hazır mı?

Teşkilat hazır mı? Teşkilat hazır mı?
A- A+
Reklam

2024 Yerel Seçimlerinde Bolu’da seçimlere ortak adayla mı yoksa ayrı ayrı mı girecekleri sorusu dün akşam MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın açıklamaları sonrası net bir şekilde cevaplanmazken, aynı saatlerde MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

Hatırlanacağı üzere dün akşam AK Parti ve MHP arasındaki yerel seçimler için yapılan ittifak görüşmeleri hakkında açıklamada bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız; “AK Parti ile görüşmeler mutabakatla yapıldı, 30 ilden 28'inde AK Parti'nin 2'sinde de MHP aday gösterecek. Büyükşehirler dışındaki 51 ilden 29'unda ise ittifak adayı desteklenecek. 22 ilde ise her iki partide aday gösterecek" açıklamasında bulunmuş, Bolu’nun merakla beklediği soru ise cevapsız kalmıştı.

Aynı saatlerde şahsi sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın ise adeta bu sorunun cevabını verdi. MHP Teşkilatlarının bir etkinliğinin ardından çektirdikleri toplu fotoğrafın üzerine “Teşkilat hazır mı?” sorusunu sorarak adeta tüm Teşkilatlara seçimlere hazır olun çağrısında bulunan Aydın’ın bu paylaşımının ardından “MHP, yerel seçimlere Bolu’da kendi adayıyla girecek” yorumlarına neden oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ISMAIL FİDAN (4 ay önce)
    Evet Girmesi de lazım geçen Dönem Akp Adayı Fatih Metinin Lehine MHP.Adayı İbranım Doğan Adaylıktan Fedakar Etti Şimdi MHP. Adayı Desteklenmeli Boluda MHP Millet vekiliyle Teşkilatlarıyla Başarılarını Göstermiştir Durmak yok MHP.Adayıyla Yola Devam.
    %100
    %0
    Yanıtla
Manşet haberler