Trafo patladı, 40 kişi mahsur kaldı

Trafo patladı, 40 kişi mahsur kaldı Trafo patladı, 40 kişi mahsur kaldı
A- A+
Reklam

Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kullanılan teleferik hattının trafosunda patlama yaşanması sonrası teleferikte mahsur kalan vatandaşlar kısa süreli de olsa korku ve panik yaşadılar.

Olay, saat 14.00 sıralarında Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana geldi. Kayak merkezinde kullanılan teleferik trafosunda yüksek akım nedeniyle patlama yaşandı.

Kayak pistine ulaşım için kullanılan teleferik arızalandı. Elektrik verilemeyen teleferikte, onlarca vatandaş mahsur kaldı.

Mahsur alan vatandaşların kurtarılması için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma ve Köroğlu Arama Kurtarma ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. 2 bölgeye ayrılan ekipler teleferikte mahsur kalan 40 kişiyi kurtardı. Olayla ilgili çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler