Tüm gelir depremzedelere gönderilecek

Tüm gelir depremzedelere gönderilecek Tüm gelir depremzedelere gönderilecek
A- A+

17 Ağustos ve 12 Kasım Depremlerinin yol açtığı yıkımı en yakından yaşayan iki kardeş şehir Bolu ve Düzce’nin profesyonel futbol takımları arasında oynanması için planlanan karşılaşma için Türkiye Futbol Federasyonundan onay çıktı.

Dyroex Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak ve Düzce Cam Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu arasında yapılan görüşmeler sonrası; her iki kardeş ilin deprem bölgesinde yaşayan depremzedelere geliri bağışlanmak üzere 19 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadında karşılaşma yapmalarına karar verildi.

Oynanacak karşılaşma için Dyorex Boluspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Türkiye, 6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem ve aynı gün yine Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğündeki deprem ile sarsıldı.

Boluspor Kulübü olarak tüm ülkemizi etkileyen depremle ilgili yardım tırlarımızı bölgeye ulaştırdık.

Depremin yaralarını sarmak amacıyla, bilet gelirleri tamamen depremzede vatandaşlarımıza bağışlanmak üzere DyorEX Boluspor – Düzce Cam Düzcespor arasında 19 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Bolu Atatürk Stadyumu’nda hazırlık maçı oynanacaktır.

BİLET FİYATLARI:
VIP Tribün: 200 TL
Numaralı Tribün: 100 TL
Kapalı Tribün: 50 TL
Maraton Tribün: 50 TL
Kale Arkası Tribün: 25 TL

Passolig Kart zorunluluğu bulunmamaktadır. Kağıt Bilet satışı yapılacaktır.

BİLET SATIŞ NOKTALARI:
• Bolu Atatürk Stadyumu
• BSTORE (14 Burda AVM)
• Bolu Simit Dünyası (Valilik Meydanı)
• Meşhur Beykoz Köftecisi (Highway Outlet)
• Düzcespor Store
• passo.com.tr

Biletler 16 Şubat Perşembe günü saat 15.00’de satışa çıkacaktır” ifadeleri kullandı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler