Tünelin adı “Aşağı Çarşı” olacak

Tünelin adı “Aşağı Çarşı” olacak Tünelin adı “Aşağı Çarşı” olacak
A- A+

15 Temmuz Demokrasi Meydanı ve Pazaryerini birbirine bağlayan tünelde yapılan çalışmaların bitmesi sonrası buraya Bolu Halkından isim önerisi isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine gelen yoğunluklu isim tönerisinin “Aşağı Çarşı” olduğunu söyledi.

Kapı girişlerinden, satıcı reyonlarına ve aydınlatmalarına kadar Bolu Belediyesi tarafından ciddi bir tadilat ve düzenleme yapılan Belediye önü ile pazaryerini birbirine bağlayan yeraltı tüneline aranan isim bulundu.

Çalışmaların bitmesi sonrası sosyal medya hesabından ; “Biz yeniledik, modern, şık bir görünüme kavuşturduk. Adını koymayı size bıraktık. Bolu'ya kazandırdığımız yeni Kapalı Çarşı için isim önerilerinizi bekliyoruz. Önerilerinizi yorumlara bırakabilirsiniz” çağrısı yaparak isim önerisi isteyen Özcan’a mesaj yağdı.

Gelen mesajların büyük bir çoğunluğunda buraya “Aşağı Çarşı” isminin verilmesinin önerildiğini söyleyen Özcan; Bolu Halkının sık sık yer tarif ederken kullandığı Yukarı Çarşı ile Aşağı Çarşı’nın artık tam anlamıyla hayata geçeceğini söyledi.

Tünele bu önümüzdeki hafta yapılacak Meclis toplantısında “Aşağı Çarşı” ismi verilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler