Ülkü Ocakları 105 minik yüreğe dokundu

Ülkü Ocakları 105 minik yüreğe dokundu Ülkü Ocakları 105 minik yüreğe dokundu
A- A+
Reklam

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı tarafından her yıl kış mevsimi öncesi başlayan Minik Yürekler Üşemesin Bot ve Mont Kampanyası, Bolulu hayırseverlerin de desteğiyle tüm hızıyla sürüyor.

Bolulu hayırseverlerin destekleriyle 20 günde 105 ihtiyaç sahibi çocuğa mont ve bot ulaştırdıklarını söyleyen Ülkü Ocakları Bolu il Başkanı Cihan Özkalem, minik yüreklere dokunarak, onları mutlu etmeye devam edeceklerini söyledi.

Kampanya ile ilgili bilgiler aktaran Ülkü Ocakları Bolu il Başkanı Cihan Özkalem; “Ülkü Ocakları Bolu il Başkanlığı olarak her yıl kış aylarında düzenlemiş olduğumuz Minik Yürekler Üşemesin Bot ve Mont kampanyamızda dağıtımlarımız başlamıştır. İhtiyaç sahibi miniklerimizin evlerine il ocak yöneticilerimiz giderek teker teker kıyafetlerini teslim ettiler. Minik yüreklerine dokunarak kendilerini mutlu etmeye devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı başta MHP Bolu il Başkanımız ilhan Durak, il ve ilçe yöneticilerimize, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Yaklaşık 20 gündür devam eden kampanyamızda 105 çocuğumuza ulaştık. Halen kampanyamız devam etmektedir. Hayırseverlerimiz bizlere ulaştığı sürece kampanyamız devam edecektir” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler