Ülkücüler Sanayi Esnafını yalnız bırakmadı

Ülkücüler Sanayi Esnafını yalnız bırakmadı Ülkücüler Sanayi Esnafını yalnız bırakmadı
A- A+

Bolu Küçük Sanayi Sitesi Yönetimlerinin düzenlediği piknik organizasyonu At Yaylası'nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu piknik organizasyonuna, siyasiler de ilgi gösterdi. Farklı etkinliklerin düzenlendiği organizasyonda sanayide faaliyet gösteren esnaflar keyifli bir gün geçirdi.

Bolu Merkez Küçük Sanayi Sitesi Yönetimlerinin ortaklaşa düzenledikleri pinik At Yaylası'nda gerçeleştirildi. Etkinlik Mevlid-i Şerif okunmasıyla başladı. Mevlid-i Şerif'in ardından pikniğe katılanlara yemek dağıtıldı. Animasyon ekibi çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatırken, alana kurulan sahnede Fatih Acar ve ekibi katılımcılara unutulmaz bir konser verdi.

Sanayi esnafının düzenlediği pikniğe siyasiler de yoğun ilgi gösterdi. MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Ülkü Ocakları Genel Sekreteri İlhan Durak, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı Sedat Tok pikniğe katılarak sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Farklı etkinliklerin yer aldığı piknik organizasyonuna katılan esnaflar ve aileleri güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler