Uluslar arası Otobüs Terminalimiz hayırlı olsun

Uluslar arası Otobüs Terminalimiz hayırlı olsun Uluslar arası Otobüs Terminalimiz hayırlı olsun
A- A+
Reklam

Bolu’da D-100 güzergahı boyunca şehirlerarası yolcu taşıyan firmaların yolcu indirip bindirmeleri yasak olmasına karşılık, bu kuralı özellikle Suriyeli ve Iraklı yolcu taşıyan firmalar ihlal ediyor.

Şehirlerarası Terminali dışında yolcu indirip bindirmenin yasak olduğu D-100 güzergahında Cici Taksi kavşağı 15-20 yıl önceki görüntülere sahne oluyor.

Özellikle Suriyeli ve Iraklıları taşıyan yabancı firmalar Cici Taksi Kavşağını terminale çevirdiler. Her gün belirli saatlerde Cici Taksi kavşağına yanaşan yabancı firmalara ait otobüsler buradan yolcu alıp, yolcu indirirlerken, otobüslerindeki çöpleri de gelişigüzel yol kenarına atıyorlar. 

D-100 kenarına yanaşan otobüsler her iki yönde de yan cepleri kapatarak yan yollara girişleri diğer sürücüler için tehlikeli hale getirirlerken, denetimsizlikten faydalanan yabancı firmalar Cici Taksi kavşağını mevcut Terminali kullanmak yerine gayri resmi Uluslar arası Otobüs Terminaline çevirdiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler