Soylu’dan İl Müdürlüğümüze övgü

Soylu’dan İl Müdürlüğümüze övgü Soylu’dan İl Müdürlüğümüze övgü
A- A+
Reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Bugün sosyal medya hesabı tweeterdan yaptığı paylaşımla, Bolu İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğünün yeni konseptinin çok beğendiğini ifade ederek, Bolu’ya hayırlı olması dileğinde bulundu.

Soylu yayınladığı mesajında; “İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüklerimiz de yeni bir başlangıç ve yeni konseptle hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyor. Bolu'muza yeni konsept İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğümüz #YakıştıMıYakıştı “ ifadelerini kullandı.

Bolu İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü İslahattin Mülayim de aynı saatlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun övgü dolu sözlerini Bolu Halkı ile yayınladığı sosyal medya mesajı ile paylaştı.  Mülayim; “Müdürlüğümüzün konsepti İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu tarafından takdir edilmiştir. Kendisine teşekkür ederiz. Konseptin hazırlanmasında emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler