Üniversite sınavına girecekler otobüslere ücretsiz binecekler

Üniversite sınavına girecekler otobüslere ücretsiz binecekler Üniversite sınavına girecekler otobüslere ücretsiz binecekler
A- A+

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrenci ve sınav görevlileri, bu hafta sonu toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanabilecekler. Bolu Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarında geçerli olacak imkandan faydalanmak isteyenlerin sınav veya görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından uygulanan YKS, 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü, sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. İki ayrı günde uygulanacak YKS oturumlarına toplu taşımayla gitmek öğrencilere ve sınav görevlilerine ücretsiz olarak hizmet verecek.

Bolu Belediyesi Meclisince oy birliğince alınan karar hakkında açıklamalarda bulunan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Her iki sınav günü  için geçerli olacak ücretsiz toplu ulaşımdan faydalanmak isteyenlerin sınav belgeleri veya görevli belgelerini göstermeleri yeterli olacak. Sınav başlangıcının 2 saat öncesinden başlayan ücretsiz ulaşım imkanı, sınav bitişinin 2 saat sonrasına kadar devam edecek. Şimdiden hafta sonu üniversite sınavına girecek kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler