Vali Kılıç, “Tarihi Başarının Mimarlarını” kutladı

Vali Kılıç, “Tarihi Başarının Mimarlarını” kutladı Vali Kılıç, “Tarihi Başarının Mimarlarını” kutladı
A- A+
Reklam

Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı olduktan sonra yine Bolu’muzun yetiştirdiği önemli değerler olan yol arkadaşları Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Yamaner ve Cumhur Özçelik ile birlikte Türk cimnastik tarihine altın çağını yaşatan Bolulu hemşerimiz Suat Çelen, Bolu cimnastiğini de geçmişte olduğu gibi başarılarıyla anılan bir il haline getirdi.

Bu başarılardan biri olan Türkiye cimnastik tarihinde Trampolin Cimnastik Gençlerde Avrupa’da ilk kez altın madalya kazanan sporcumuz Sinan Cankurt ve tüm Trampolin ailesinin başarısı, Bolu Valisi Erkan Kılıç tarafından unutulmadı.

Bolu Valisi Erkan Kılıç tarafından organize edilen “Cimnastik Ailesi Tarihi Başarıyı Kutluyor” programı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

Programa Bolu Valisi Erkan Kılıç, Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı, Türkiye Cimnastik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Yamaner ve Cumhur Özçelik, Trampolin Cimnastik Gençlerde Avrupa’da ilk kez altın madalya kazanan sporcumuz Sinan Cankurt ve Bolu’daki jimnastik ailesi katıldı.

Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda genç erkekler bireysel finalinde altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan ilimize ve ülkemize bu gururu yaşatan Milli Sporcumuz Sinan Cankurt’u ve takım halinde tarihte ilk defa trampolin cimnastikte finale kalan takım arkadaşları Emir Öztürk ve Batuhan Meriç Mamur’u, hocalarını ve ailesini tebrik eden Vali Kılıç, Milli sporcumuz Cankurt’a da 2028 Paris Olimpiyatları’nda başarılar diledi.

4 sporcudan oluşan Trampolin Milli Takımı’nın 3 Bolulu milli sporcusuna ve antrenörüne hediyelerin verildiği program; pasta kesilmesi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler