Vali Kılıç ve AK Partililere çağrıda bulundu

Vali Kılıç ve AK Partililere çağrıda bulundu Vali Kılıç ve AK Partililere çağrıda bulundu
A- A+

Bolu İl Özel İdaresi'ne alınacak kadrolu 17 işçinin kura ile belirlenmesi çağrısında bulunan MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Bolu Valisi Erkan Kılıç ve AK Partili siyasilere çağrıda bulundu.
“İşçi alımı, vatandaşlarımız için bir umut ışığı olmuştur”    

Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıya dikkat çeken Akgül, 17 işçi alımının Bolu'daki işsizler için bir umut ışığı olduğuna dikkat çeken Akgül; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntıyı, vatandaşlarımızla beraber yaşıyoruz. Bir yandan ekonomik göstergeler olumlu yönde ivme kazanırken, bir yanda da fırsatçıların halkımızın üzerine yüklediği ekonomik sıkıntıları hep beraber görüyoruz. Bu atmosferde Bolu İl Özel İdaresi’ne yapılacak olan 17 işçi alımı, vatandaşlarımız için bir umut ışığı olmuştur. Vatandaşlarımız devlet kapısını bir güvence, yaşam standartların yükseltebilecekleri bir çalışma ortamı olarak görüyorlar” ifadelerini kullandı.

"Kura ile canlı yayında alım olsun"

İl Özel İdaresi tarafından geçmiş yıllarda yapılan işçi alımlarında AK Partili isimlerin yakınlarının işe yerleştirildiği iddiasını yeniden gündeme getiren Milletvekili Akgül, bu durumun vatandaşları tedirgin ettiğini söyledi.

İl ÖZel İdaresine alınacak 17 işçinin noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenmesini isteyen MHP Bolu Milletvekili İsmail Akgül; “Geçmiş yıllarda yapılan amca-yeğen alımları da kendilerini tedirgin ediyor. Bu nedenle şahsım ve partimize onlarca vatandaşımız başvuruyor, işçi alımlarında kendilerine destek olmamızı rica ediyorlar. İnanıyorum ki Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç’ta Ak Partili isimler de aynı sıkıntıları yaşıyor. 17 işçi alımı için Bolu l Özel İdaresi’ne başvurular 20 Ağustos 2024 tarihinde sona erdi. Şahsıma gelen bilgilere göre de geçtiğimiz hafta Bolu İl Özel İdaresi’nde oluşturulan komisyon marifetiyle, başvuru yapan vatandaşlarımızın evrakları incelenmiş, eksik evrakı bulunanlar tespit edilmiş. Hak mahrumiyetinin önüne geçmek, kul hakkına girmemek için 17 işçi alımlarının tamamının Noter huzurunda, şartlar sağlanabiliyorsa sosyal medyadan canlı yayın yapılarak kura ile yapılması en büyük arzumdur. Böylelikle vatandaşlarımızın devletine olan güveni bir kez daha tescil etmiş olacaktır. Bu konu da gerek Bolu Valimiz Sayın Erkan Kılıç beyefendi başta olmak üzere, Ak Partili siyasilerin de gerekli hassasiyeti göstereceklerini düşünüyorum” diye konuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler