Vekiller Ankara’da da kayıp

Vekiller Ankara’da da kayıp Vekiller Ankara’da da kayıp
A- A+
Reklam

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın davetlisi olarak dün Ankara’ya akın eden Bolulu Muhtarlar, diğer illerin Vekilleri ile Muhtarlarını imrenerek izlediler.

Ankara’da dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Muhtar Evi’nin temeli atılırken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun davetlisi olarak Bolu’dan 400 Muhtar Ankara’ya çıkartma yaptı.

Bolu’daki Muhtarlar Derneği öncülüğünde organize olarak otobüslerle Ankara’ya giden 400 Bolulu Muhtar; sadece Bolu’da değil Ankara’da da Bolu Milletvekillerince yalnız bırakılmalarının burukluğunu bir kere daha yaşadılar.

Diğer İllerin Milletvekilleri şehirlerinden gelen Muhtarları; TBMM’de ve Bakanlıklara ait sosyal tesislerde ağırlarlarken ardından da Ankara turu yaptırdılar.

Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün kayıplarda olduğu Ankara’da Bolulu Muhtarlar diğer illerin Milletvekili-Muhtar birlikteliklerini imrenerek izledikten sonra temel atma töreninin ardından Bolu’nun yolunu tuttular.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü; Bolu’dan toplu halde Ankara’ya gelen 400 Muhtarı bir arada bulmuşken bir bardak çay eşliğinde Bolu’nun sorunlarını ve taleplerini dinlemeye yoğun iş tempoları içinde fırsat bulamazlarken, diğer İllerin Milletvekilleri şehirlerinden gelen Muhtarların ev sahipliğini yaparak, sosyal medya hesaplarında paylaştılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler