Vekilliği bitti, yol bitmedi

Vekilliği bitti, yol bitmedi Vekilliği bitti, yol bitmedi
A- A+
Reklam

AK Parti iktidarlarında Türkiye ulaştırma alanında alt ve üst yapıda destansı eserler ülkeye kazandırılırken, Bolu 19 yıldır Bolu-Mudurnu yoluna kavuşamadı.

2003 yılında yapıma başlanılan ve bugüne kadar bitirilemeyen Bolu-Mudurnu yolu, AK Partili siyasilerin resim çektirme alanı haline geldi. Yol başladığında Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan 12 yıldır Cumhurbaşkanı olarak ülkeyi yönetirken, yol başladığında Bolu’da aktif siyaset yapan AK Partili isimlerin hemen hemen hepsi siyaset sahnesinden emekli oldu.

Yolda çalışmalar başlanıldığında Bolululara bunu müjde olarak duyuran AK Parti geçmiş dönem Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fatih Metin, Metin Yılmaz, Yüksel Coşkunyürek aktif siyasette yer almazlarken, AK Parti’nin geçmiş İl Başkanları Ömer Sayın, Mehmet Emin Güz, Nurettin Doğanay da Bolu’daki görevlerinden ve bazıları da siyasetten emekli oldular.

AK Partili siyasiler arasında en şanslı olan isim ise Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü. Çünkü Küpçü’nün Milletvekilliği görevi de Bolu-Mudurnu yolu gibi bitmiyor. Küpçü ısrarla bu yolun biteceği gün ile Milletvekilliği süresini aynı zaman denk getirmeye çalışsa da O’nun da görev süresinin bu yolun bitişini görüp görmeyeceği tartışılır.

2018 yılında Milletvekili seçilen ve en geç 6 ay sonra görev süresi dolacak Bolu Milletvekili Arzu Aydın da Bolu-Mudurnu yolunun bittiğini gören AK Partili siyasiler arasına yazdıramadı. 2023 yılında yapılacak seçimlerde yeniden aday olarak gösterilip gösterilmeyeceğini Bolu kamuoyunun önümüzdeki aylarda göreceği Aydın, görev süresinin dolmasına sayılı günler kala Bolu-Mudurnu yolunu ziyaret etti.

Yolda hatıra fotoğrafı çektiren AK Partili siyasiler arasına adını yazdıran ve arşivinde “Bolu-Mudurnu yolu çalışmasından bir kare” adlı resme sahip olan Milletvekili Arzu Aydın, yolun akıbetiyle ilgili ise açıklama yapmadı.

Yolda çalışan personelle tokalaşarak kendisinin bilmediği ama çalışanların bildiği yolun son durumuna dair önemli bilgiler alan Aydın, bu anları da sosyal medya hesabından paylaştı. Yolun ne zaman biteceğinin cevabı ise AK Partili Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’de sır olarak kalmaya devam ediyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler