Sultanların alın terine yazık

Sultanların alın terine yazık Sultanların alın terine yazık
A- A+

Profesyonel liglerde Bolu'yu başarılı ile temsil eden Boluspor ve Bolu Belediyespor Kulüplerine verdiği sözlerle maddi ve manevi her zaman yanında olacaklarını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, verdiği sözleri yerine getiremedi. Boluspor ‘da Kulüp Başkanı Savaş Abak, Bolu Belediyespor’da da Başkan Sinan Barut ve Yönetim Kurulu Üyelerinin özveri ve ciddi maddi destekleriyle bugünlere gelen her iki takımımız da ligin geri kalanı için karamsar bir tablo hakim.

Bu takımlarımızdan Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı oynadığı 5 karşılaşmada galibiyet yüzü görmezken sadece bir puan alabildi. Sahaya koydukları mücadeleyle taraftarların gönlünde taht kuran Bolunun Sultanları, Vakıfbank ve Galatasaray maçları dışındaki karşılaşmalarda ise şanssızlığını kurbanı oldu.

Filede bantta gezinerek içeri düşen toplar, antene çarpması nedeniyle kaybedilen sayılar ve milimetrik ölçülerle içeri giren ya da dışarıya çıkan toplarla şansızlık serisini sürdüren Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, bir yandan da ekonomik sıkıntılarla mücadele ediyor.

Ligin devasa bütçeli takımlarına karşı Başkan Sinan Barut ve Yönetim Kurulu Üyelerinin özverisi ile lige devam eden Bolunun Sultanları, bu finansal tablo karşısında ise lige devam edebilecekler mi sorusunu akıllara getiriyor.

Barut ve Yönetim Kurulu Üyelerinin maddi desteğiyle bugüne kadar gelebilen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı oyuncularına ödeme noktasında ciddi sorun yaşanmazken, kulüp çalışanları ise 4 aydır maaş almıyor.

Kulüpte çalışan ve çoğu da evli çoluk çocuk sahibi olan 20 personel, ekonomik krizin iyiden iyiye hissedildiği bugünlerde evlerine ekmek götürememe noktasına geldiler.

Gözler Başkan Tanju Özcan’da

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı şampiyon olarak Sultanlar Ligine çıktığında yaptığı açıklamalarda her türlü desteği vereceğinin sözünü basın karşısında veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, otobüs tepesinde takımın sahibi olarak attığı şehir turunu ve verdiği sözleri çabuk unutmuşa benziyor.

Bolu Belediyespor Kulübü çalışanları ekonomik anlamda çok zor günler yaşarken, ne yapacaklarını da bilemiyorlar.  Çalışan 20 personelin tek umudu ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan.

Göreve başlarken Kur’an’ı öperek ettiği yemin metnini ve attığı tweetlerdeki “ihtiyacı olan herkese sahip çıkacağım” sözünün arkasında durması beklenilen Başkan Özcan’ın, organik olmasa da inorganik olarak kendisine bağlı olan Bolu Belediyespor’un için içinde bulunduğu ekonomik krizde kulübe sahip çıkması bekleniliyor.

Resim Altı: Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan geçtiğimiz günlerde attığı tweette; “İhtiyaca olan herkese sahip çıkacağız” paylaşımında bulunmuştu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler