Ardahan İl Müdürü oldu

Ardahan İl Müdürü oldu Ardahan İl Müdürü oldu
A- A+
Reklam

Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde yıllardır başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken ve Bolu’da herkes tarafından sevilen Şube Müdürü Ramazan Demir, Ardahan İl Gençlik ve Spor Müdürü olarak atandı.

Bolu’da gerek spor camiası gerekse de Bolu Halkı tarafından sevilen, yıllardır Bolu’da spor alanında başarılı hizmetlere imza atan Demir’in İl Müdürü olarak atanması mesai arkadaşları ve sevenleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Ankara’da siyasi ağırlığı olmadığı için Bolulu bürokratın görev alamamalarının eksikliğini fazlasıyla yaşayan Bolu Halkı ise Bolulu olmasa da Bolu’da görev yaparak terfi alan, İl Müdürü olarak atanan bürokratlarıyla gurur duymaya devam ediyor.  

www.bolupostası.com Gazetesi olarak İl Müdürü olarak atanan Ramazan Demir’e Bolu’ya katmış olduğu değer için teşekkür ederken, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler