Gülden Başkanın sokağına özel hizmet mi?

Gülden Başkanın sokağına özel hizmet mi? Gülden Başkanın sokağına özel hizmet mi?
A- A+
Reklam

Bolu Belediyesi’nin yol ve kaldırım çalışmalarını yapan Fen İşleri Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Gülden Özaydıın ikametinin bulunduğu sokaktaki hummalı çalışma, hizmet bekleyen Boluları kıskandırdı.

Bolu’da birçok cadde ve ana arter Bolu Belediyesinden hizmet beklerken, çalışmaların yoğunlaştığı Borazanlar Mahallesi Gülseven Sokağın neden bu kadar önemli ve öncelikli hizmet aldığı yönünde yaptığımız araştırmalar sonrası, bu sokakta Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın’ın oturduğu bilgisine ulaştık.

Yaya ve araç trafiğinin daha yoğun yaşandığı Bolu’daki birçok cadde hizmet beklerken, çalışma yapılan caddelerdeki çalışmaların plansızlığı ve haftalarca sürmesi Bolu Halkından tepki alırken Özaydın’ın ikametinin de bulunduğu sokakta kısa sürede yol ve kaldırım çalışmaları bitirildi. 

Bolu Belediyesi ekipleri tarafından Özaydın’ın sokağındaki kaldırıma baskı beton kaldırım çalışması yapılırken, kaldırımı olmayan ana arter ve ve caddelerde oturan vatandaşlar ise “Bizim suçumuz, sokağımızda Belediye Başkan Yardımcısı oturmuyor olması mı?” diye serzenişte bulundular.

Araç parkına beton hizmeti

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın’ın ikametinin bulunduğu sokağa Bolu Belediyesi’nin hizmeti yol ve baskı beton kaldırımla da sınırlı kalmadı. Özaydın’ın yaşadığı apartmanın açık araç otoparkındaki taşlar sökülerek yerine beton atılırken, bu duruma tepki gösteren mahalle sakinlerine ekiplerce, bu hizmetin ücreti karşılığında yapıldığı ifade edildi.

Dökülen betonun maliyetinin, işçiliğinin neye göre hesaplanarak ücret tespiti yapıldığını soran mahalle sakinleri, Bolu Belediyesi’nin apartman ve evlerin açık otopark alanların beton dökme hizmeti bulunuyorsa kendilerinin de ücreti karşılığında bu hizmetten yararlanmak istediklerini ifade ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler