Başkan tehlikeli sularda yüzüyor

Özel Haber
Başkan tehlikeli sularda yüzüyor Başkan tehlikeli sularda yüzüyor
A- A+
Reklam

Sporsever olarak özellikle Dyorex Boluspor ve Bolu Belediyespor Voleybol takımlarının maçlarını kaçırmayan ve çoğu müsabakada da içindeki heyecanı tribünlerde taraftarlarla birlikte tezahüratlar yaparak dışarıya yansıtan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu sefer sporcu kimliği ile kameralar karşısına geçti.

Güç, hız ve serilik gerektiren boks sporunda geçtiğimiz gün eldivenleri giyerek kendini gösteren Özcan, ringe çıkarak boks yaptı.

Karşısındaki usta boksöre attığı yumruklar, hızlı kroşeler ve hamleleri sonrası seri hareketleri ile zor anlar yaşatan Başkan Tanju Özcan, izleyenlerden tam not aldı.

Boks sporundaki hünerlerini kısa süreliğine de olsa gösteren Başkan Tanju Özcan’ı izleyen sporseverler ise Başkanın bu alanda da yetenekli olduklarını söylerlerken karşıdaki rakibin de profesyonel boksör olduğuna dikkat çekerek “uyarda bulunmadan da kendilerini alamadılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler