TÜGVA'lı Sadık Kuru'nun başarı hikayesi

TÜGVA'lı Sadık Kuru'nun başarı hikayesi TÜGVA'lı Sadık Kuru'nun başarı hikayesi
A- A+
Reklam

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bolu İl Temsilcisi Sadık Kuru’nun üniversite eğitimi için daha önceden okulda derslerde haritadan gördüğü bir şehir olarak geldiği Bolu’da öğrenci olarak 5 yıl içindeki önlenemeyen başarı hikayesi tüm gençlere örnek oluyor.

Malatya’dan okumak için Bolu’ya genç yaşında gelen Kuru; 2016 yılında TÜGVA Bolu İl Temsilcisi olarak atanmasıyla başlayan yükselişi her gence örnek olması gereken tam bir ibretlik başarı hikayesi olarak göze çarpıyor.

TÜGVA İl Temsilcisi olduktan sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde taşeron firma üzerinden temizlik işçisi olarak işe giren Kuru, bir yandan okurken bir yanda da temizlik işçisi olarak İl Müdürlüğünde çalıştı. O yıllarda Bolu’da binlerce genç taşerondan işe girmek için siyasi iktidar temsilcilerinin kapılarını aşındırıp, araya hatırlı kişiler koymak için adam arayışına girerken, Kuru binlerce işsiz genç arasından sıyrılarak işe girme başarısını gösterdi.

Ardından da taşeron işçilerinin devlet işçisi olarak kadroya geçmeleriyle birlikte devlete kadrolu işçi olan Sadık Kuru, bugün ise temizlik işçisi kadrosunda olmasına rağmen Gençlik ve Spor İl Müdürlerinin 4 yıldır kendisindeki üstün beceri ve yeteneklerini fark etmeleri sonrası masa başında görevlendiriliyor.

TÜGVA İl Temsilcisi Sadık Kuru’nun başarı hikayesi bununla da sınırlı değil. Son 4 yıldır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki işine gitmeden maaş aldığı çalışma arkadaşları tarafından iddia edilse de O, Bolu’daki tüm etkinliklerde, toplantılarda Bolu siyasi ve protokol mensuplarının hep yanı başında resim çektiren isim olarak dikkat çekiyor.

Bankamatik memuru mu?

Hayat hikayesini bir başarı hikayesi olarak Bolulu gençlere örnek olması için yayınladığımız TÜGVA İl Temsilcisi Sadık Kuru’nun bu başarısını ve önlenemeyen yükselişini çekemeyenlere, işe gelmeden bankamatik memuru olarak sadece maaş aldığı, kadrosu temizlik işçisi olmasına karşılık torpille kanunsuz bir şekilde masa başında görevlendirildiği gibi hakkında ortaya atılan iddialara inat O, gelecekle ilgili planlarını yapmaya devam ediyor. 

Resim altı: Geçtiğimiz günlerde dünya evine giren Tügva Bolu İl Temsilcisi Sadık Kuru'yu bu mutlu gününde Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, BAİBÜ Rektörü Mustafa Alişarlı, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner gibi ilimiz protokolünün, AK Parti'nin ve STK'ların önemli isimleri yalnız bırakmadılar.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler